Husrening

HUSRENING

 

Efter tidsbokning får ni hemskickat ett informationsblad som ni läser igenom före husreningen. Jag sitter i bilen utanför eran bostad och öppnar upp med bergsmeditationen innan jag kommer in till er. Det funkar bäst om alla familjemedlemmarna är hemma. Barn som är över 12 år får närvara under husreningen med bägge föräldrarnas tillåtelse. Om du är gift eller sambo, så måste båda parter givit sitt tillstånd till husreningen.

 

Det är vanligast att barnfamiljer hör av sig till mig , en av deras barn kan inte sova på nätterna. Det är också många andra sambos/familjer som hör av sig då det känner att det är någon i deras hus. Det är inte helt ovanligt att det är någon som har svårt att lämna sitt gamla hus, som de byggt/bott i.

 

Vid själva husreningen känner jag av de olika energierna husminne, platsminne, individuell dynamik, familje dynamik/ Gruppdynamik, störande andar som behöver hjälp till ljuset och andar som kommit för att hjälpa till. Om det finns någon ande i erat hus/lägenhet så förmedlar jag eventuell information från anden.

Jag förmedlar även information om övriga energier som kan finnas på platsen/huset/lägenheten.

 

Med hjälp av mitt team för jag vilsna andar mot ljuset och ev. andra störande energier. Familjen får gärna hjälpa till med detta. Jag vägleder er.

Jag vill inte ha någon information före husreningen om vad ni upplevt.

Det är svårt att säga hur lång tid en husrening tar så därför har jag ett fast pris.

 

Jag har tystnadsplikt

Kontakt mig / boka tid:

 

Om du har funderingar eller vill boka en tid hos mig.

Skriv i dina kontaktuppgifter nedan och skicka det till mig.

 

Pris:

1200 kr inkl. moms + milersättning

 

Så återkommer jag med ett svar inom kort.

 

Vänliga hälsningar Malin

 
 
 
 

Malin Hellström, Norrbyn 1025, 823 91 Kilafors

073-804 42 97